Näyttelyajan hakeminen

Minkart-ikkunagallerian missio on tarjota ammattitaiteilijoille maksuton mahdollisuus tehdä työtään – siis järjestää taidenäyttely.

Minkart – ikkunagalleria sijaitsee Vihdin kirkonkylällä; kylänraitilla. Gallerian kanssa samalla aukiolla toimivat elokuvateatteri sekä ravintola. Ikkunagalleria toimii kivijalassa ja siinä on 14 metriä ripustustilaa. Galleria on aina auki ja oivan sijaintinsa vuoksi näyttelyn näkee moninainen katsojakunta, sillä sen ohitse kulkevat koiranulkoiluttajat, töihin kulkijat, lenkkeilijät ja moni muu. Toki myös taiteenystävät löytävät kauempaakin paikan päälle.

Minkart-ikkunagallerian missio on tarjota ammatikseen taidetta tekeville maksuton mahdollisuus tehdä työtään eli järjestää taidenäyttely. Näyttelytilaa tarjotaan siis vain ammattitaiteilijoille. Tämän ehdon täytyttyä Minkart-ikkunagalleria toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki kuvataiteen alaan liittyvät näyttelyehdotukset.

Voit lähettää näyttelyehdotuksesi sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Lähetähän lyhyen informaation itsestäsi ja näyttelystäsi kertovan esittelyn ohella myös linkin sivustolle, jossa teoksesi ovat esillä. Mikäli tämä ei ole sopiva vaihtoehto, voit liittää sähköpostiin 1-2 näyttelyä kuvaavaa teosta. Olethan ystävällinen ja pidät kuvien koon pienenä ettei sähköpostilaatikko tukkeudu.

Kiinnosuitko? Älä enää epäröi, lähetä hakemuksesi tänään!